• 1404/03/20 - 06:05
  • تعداد بازدید : 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تعداد 134 رأس دام در روز عید قربان توسط  کارشناسان شبکه دامپزشکی مورد بازرسی و نظارت قرار گرفت

همزمان با روز عید سعید قربان و با توجه به انجام سنت حسنه قربانی در این روز توسط اکیپ های دامپزشکی از کشتار دام و نحوه کشتار و نظارت بهداشتی و شرعی دام های قربانی در سطح شهرستان  بشرویه تعداد 134 رأس دام مورد نظارت و بازرسی لاشه بعد از کشتار قرار گرفت قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه، دکتر سید حمید عبدی رئیس شبکه دامپزشکی اظهار داشت: در روز عید قربان مانند سال های گذشته به منظور حفظ سلامت مصرف‌کنندگان نظارت شرعی و بهداشتی دام های قربانی توسط بازرسان بهداشتی گوشت و ناظرین ذبح شرعی از ساعت 4 صبح در کشتارگاه‌ دام و سایر مکان های، تمام خدمات بهداشتی و شرعی را به صورت رایگان ارائه کردند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه تصریح کرد : بازرسان بهداشتی و ناظرین ذبح شرعی در قالب یک  اکیپ ثابت و یک اکیپ سیار متشکل از یک نفر دامپزشک، 4 نفر بازرس بهداشت گوشت و یک  نفر ناظر ذبح شرعی کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی را  انجام دادند. 

عبدی افزود : در این روز تعداد 134 رأس دام زنده و لاشه استحصال آن دام مورد بازرسی بهداشتی و شرعی قرار گرفت.

این مقام مسئول در ادامه از همکاری فرمانداری شهرستان ،شهرداری شهر بشرویه ،کمیته امداد و مدیریت جهاد کشاورزی  و سایر اعضای کمیته ساماندهی کشتار دام عید قربان شهرستان به جهت همکاری در نظارت بهداشتی هر چه بهتر بر دام های کشتاری که این شبکه را همراهی نمودند تشکر نمود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شبکه دامپزشکی بشرویه
  • کد خبر : 340347
کلمات کلیدی
وحید عبدالهی

وحید عبدالهی

تصاویر